Ikväll blir det den stora, svettiga, nostalgitrippen!

Minns ni att jag berättade om boxklasserna här ute på landet som jag älskar?
Ikväll blir det ett sådant, passen brukar vara fulla och svåra att få plats på, men såhär i juletider kanske det är annat som prioriteras än att slå sig svettig, även här. Själv så längtar jag till kvällens pass något enormt. Hoppas passet uppfyller alla mina höga förväntningar och ger mig ordentlig mjölksyra. Jag ska i alla fall ge allt och inte spara på krutet det minsta.

Just nu kollar jag på The Biggest Loser (för lite extra motivation) samtidigt som jag slår in julklappar. Eftersom jag saknar presentpapper, får gamla idolplancher duga fint..

Etiketter: , ,

2 svar to “Ikväll blir det den stora, svettiga, nostalgitrippen!”

 1. bloggmia Says:

  Vilken utomordentligt häftig ide!
  Att slå in i posters. Att man inte tänkt på det förr. Allt man behöver är ju lite snöre på så blir det jättebra!

  Haha!
  Ska bli kul att träna tillsammans i april. Måste dock se till att komma igång på allvar igen efter nyår. Men just nu har jag inte den mentala styrkan för att lägga ner åtskillig energi på träningen. Då går jag under, tänk att även om man älskar sin träning, att man mår bra av sin träning så krävs det (i alla fall för mig) enormt mycket engagemang för att övervinna fåninga rädslor och annat. Bl.a att gubben min skrattar om jag försöker träna hemma i hans närhet, att försöka ta sig upp 4 på morgonen för att träna morgonpass eftersom jag i vanliga fall går upp 5 för att hinna göra mig iordning och åka till jobbet.
  Bah! Ja, nu ska jag sluta att klaga eftersom det finns de som har det värre! Men skönt att du håller igång måste jag säga. Alltid lite mer inspiration än vad det hade blivit annars 🙂
  Keep on going!

 2. Dessi Says:

  Men vilken smart idé!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: