Dan före dan..

Ja, så imorgon drar den alltså igång, JoNU.

Det går fortfarande att hänga med om man vill, såklart, än så länge är vi 13 stycken som kommer trotsa minusgrader och snöstorm (förutom Running Girl, som befinner sig på betydligt varmare brddgrader förstås) för att hålla formen på topp!

Vill man vara med är det bara att skriva en kommentar här och har man en blogg, lägga ut en liten notis om utmaningen där. Har man ingen blogg får man självklart vara med ändå, men då får man komma ihåg att uppdatera här om hur det går då och då.

Har ni några andra funderingar kring utmaningen är det bara att säga till.
Jag fick frågan om det inte var tänkt att pågå from måndagen den 21/12 till söndagen den 10/1, istället för den 11/1. Men nej, faktiskt inte. Det är utav ett helt personligt skäl, då jag kommer sitta på ett flygplan den  10:de och vill ha den där sista dagen på mig att skriva utvärdering etc. Så from måndagen den 21/12 tom måndagen den 11/1 kör vi stenhårt!

Etiketter:

2 svar to “Dan före dan..”

  1. Sofia Says:

    Kul att börja, det jobbiga är att jag inte får någon träning alls imorgon.. ska vara på universitetet 8-19 imorgon. Det är möjligtvis en promenad men inte mycket mer som hinns med…

  2. Thea Says:

    Jag har en sådan lust att hänga på men nu ska jag flytta och jobba som attans, dag som natt (bokstavligt talat). Jag vet faktiskt inte hur jag ska klämma in en massa träning =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: