Dagens utmaning – check.

Inga extra portioner. Yes.
Imorgon åker jag tillbaka till Sverige och jag har tagit de här senaste två dagarna till att vila vad allt som träning och fysisk aktivitet heter.

Jag tror kroppen behövde det och nu börjar jag längta efter träning igen. Jag börjar planera hur jag ska få ihop det resten av veckan, vad jag ska träna, hur jag ska träna etc. Bra saker är att jag har blivit ljusare under ögonen, där jag tidigare varit en aning mörk. Jag är även mindre täppt i näsan nattetid. Jag har till och från varit nära att få näsblod också, vilket även det känns bättre.

Kroppen behöver repa sig ibland när man tränar intensivt, man får inte glömma det. Skulle det visa sig att det här inte räcker, då får den väl en hel vilovecka, inte värre med det.

Det har varit som ett vilohem för kroppen, men ganska mentalt ansträngande, eftersom det är ingen semester att vara på cancerklinik direkt. Det ska bli så skönt att komma hem!

Ett svar to “Dagens utmaning – check.”

  1. Sofia Says:

    Bravo! Buffé kan vara svårt, men allt går när man bestämmer sig! Fin blogg, hittade hit via Blogger Boot camp-bloggen. Snart öppnar vi upp hemsidan och möjligheten att anmäla sig. Kul att träffa alal bloggare och träna ihop ju!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: