Med Novemberutmaningen i backspegeln.

Nu vill jag kalla på alla Novemberutmanare en sista gång.
Dvs:

Jag utlovade ju en liten belöning fårnmig också, om ni klarade utmaningen. Huruvida ni har klarat den eller ej, får ni själva bedömma, det är inte svart eller vitt. Har man gjort sitt bästa men inte helt och hållet nått hela vägen fram, så tycker jag att man har klarat den. Så länge man har gjort sitt bästa. Sen kan allt möjligt hända, man blir sjuk osv.

För att jag ska kunna skicka belöningen till er, så behöver jag namn och adress.
Vill man inte lämna ut den, så förstår jag det helt och hållet, men då blir det svårt för mig att skicka något till dig.

Maila mig på atatranakampa@hotmail.com

Och så hoppas jag att ni alla är stolta över er insats under november månad. Jaghar följt er, via bloggar och det som ni har rapporterat här och jäklar vad ni har kämpat på! Det kommer komma en utmaning över jul och nyår också, jag hoppas att det är fler än jag som tycker det ska bli kul att bita i en utmaning under den tiden då det kan vara som svårast att hålla igång träningen. Mer info om det kommer!

Etiketter:

17 svar to “Med Novemberutmaningen i backspegeln.”

 1. Millis Says:

  Ja, jag får hoppa på jul- och nyårsutmaningen istället. Jag blev sjuk i början av november och var krasslig mer eller mindre hela månaden, har precis börjat känna mig fit for fight igen och har startat upp träningen igen lite lugnt så jag inte trillar dit och blir sjuk igen. Misstänker att immunförsvaret är kört i botten för jag har jobbat åt helvete för mycket hela det här året och verkligen inte tagit hand om mig själv, så mitt nyårslöfte för nästa år är redan spikat ”Bättre balans mellan arbete och fritid” 🙂

  • ÄtaTränaKämpa Says:

   Vilket superbra nyårslöfte! Det gäller att komm aiåg att inte tulla på sin egen hälsa, det blir s lätt att man sätetr dne i andra rummet och prioriterar exempelvis jobb, familjen etc. Men ibland måste man sätta ne rfoten och ge tid till sig själv. Hoppas du håller dig frisk och kan förstärka immunförsvaret!

 2. Sofia Says:

  jag har varit lite dålig att uppdatera min blogg på sistone, men med några min marginal blev jag faktiskt färdig med allt på utmaningen, jag höll på att glömma bort att jag hade 3 min plankan kvar så typ tre min i 12 30 nov gjorde jag den sista minuten planka.

 3. Anonym Says:

  Jag blev inte klar med novemberutmaningen, dock var det väldigt nära! Men det har varit superbra att ha den som motivation, många pass gjorda endast pga. denna utmaning! Jag ser fram emot julutmaningen! 😀

 4. Running girl Says:

  Jag blev klar sista dan och gjorde mitt sista stretchpass hemma. I övrigt tyckte jag att utmaningen var toppenkul och den fick mig att kämpa på extra hårt i gymmet. Intressant att testa 2 nya pass också. Det ena försöker jag fortsätta gå på (yogan), det andra kommer jag inte gå tillbaka till (avancerad step).

  Jul och nyårsutmaningen kommer jag nog inte haka på på. Jag åker till Costa Rica då och kommer nog ha fullt upp ändå. Det brukar inte bli så mycket vila på våra semestrar. Varken jag eller min sambo gillar att ligga i solen och steka oss.

  • ÄtaTränaKämpa Says:

   Jag kan ju bara flika in att jag också åker bort i två veckor över nyår och det är ett av skälen till jul/nyårs-utmaningen, att få in annat än promenader även på semestern 🙂

 5. Camilla Says:

  Utmaningen var kul, lite extra motivation för att komma iväg och träna! Ser fram emot jul- & nyårsutmaningen! 🙂

  Jag blev ju fälld av en förkylning på sista varvet och hann inte helt klart… Blidde bara 13 pass och inga 2 nya pass, men kilometrarna, armhävningarna, plankorna, långpasset, avslappningarna (funkar ju även när man är förkyld 😉 och egentiden är avklarade!
  Så nu ska jag bara klämma in 2 nya pass mellan glöggen och pepparkakorna så är jag nöjd!

 6. MiniZillen Says:

  Jag skulle jättegärna vara med på en utmaning, tror att det skulle tagga mig extra mycket!!

 7. Running girl Says:

  Ok, då. 😉 Jag hänger väl på nya utmaningen då också. 🙂

 8. Thea Says:

  Det ska bli intressant att höra vad du har för utmaning över jul och nyår.

 9. Lotta Says:

  Hej! Jag klarade inte utmaningen, dock bara på grund av latmasken 2ggr 😉 Har haft det struligt med kropp och knopp men jag har gjort så gott jag kan. Ser fram emot jul/nyårs utmaning! 🙂

  • ÄtaTränaKämpa Says:

   Var dte bara två pass som uteblev tycker jag att du var tillräckligt snubblande nära för att kunna känna att du typ har klarat de. Hoppas du hänger med på nästa!

 10. Ninni Says:

  Utmaningen var kanon bra motivation, och någonting som sparkade mig i rumpan och fick mig att anstränga mig, och komma på ett nytt spår.
  Jag klarade ”godis” utmaningen utan några problem, och bara det är en stooooor vinst för mig! Jag klarade av träningsutmaningen också, men inte utan kamp, förutom armhävningarna och plankan. Men jag vill nog ändå påstå att jag klarade mig bättre än jag trott! Och jag ser jätte mycket fram emot nästa utmaning! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: