Två promenader kantade av vackra ting.

Åh, igår hade jag en sådan vacker promenad tillsammans med den prickiga hunden. Men visst är dte svårt att förstå attd te är första advent imorgon? Här finns ingen tillstymmelse av kyla, snarare regn och lera. Får ni någon julkänsla när vädret är såhär tråkigt? Jag känner att det är svårt att få den där riktiga känslan av att julen nalkas när det fortfarande känns som september utomhus. Då är dte tur att vissa dagar är sådär oerhört vackra, som gårdagen, precis när jag passade på och gå ut.

Tillochmed svanarna håller sig kvar och i sjön syns inga spår av någon is.

Igår var det vilodag, för jag vaknade med träningsvärken från helvetet. Mina ben ömmade, liksom min överkropp. ONT, gjorde dte och min kropp kndes inte direkt redo för ett nytt träningspass. Istället gick jag som sagt en promenad frö att värma upp mina stela, stumma muskler.

Tid: 65 min
Sträcka: 5,85 km
Maxpuls: 154
Snittpuls: 112
Kaloriförbrukning: 401

Gårdagen var dock inte en optimal dag ur ett viktminskningsperspektiv. Matintaget var på tok för stort. Det blev dubbla middagar, bara en sån sak. Och två kakor till föreställningen vi såg igår kväll. Vi var på Den Improviserade Melodifestivalen och dte var utan tvekan dte roligaste jag har gjort på mycket, mycket länge. Jag skrattade så jag fick ont, inte bara i magen, utan i halsen! Jag tappade nästan röste av skratt-ansträngningen! Om ni någonsin har möjligheten att gå på den, gör det! Ni kommer inte ångra er.

Idag känner jag mig tung, men det ger nog med sig efter lite träning idag och imorgon.
Imorse blev det ännu en promenad, innan frukost. Jag är egentligen ingen förespråkare för träning utan frukost i magen,  Jag vill inte ”lura av” min kropp energi den egentligen behöver till annat, jag vill ge min kropp det den behöver för att utföra dte jag ber av den och jag känner direkt av om jag inte ätit innan jag tränar. promenader fungerar dock helt okej, efetrsomd et är så lågintensivt. Men egentligen äter jag hellre frukost föst och förlorar den där oerhört lilla fördelen vid fettförbränning som man får vid promenad på tom mage, på morgonen.

Dagens promenad var inte lika vacker som gårdagens, med en aning väta i luften. Jag fick dessutom fokusera en del av promenaden på att hålla ett strängt öga på hunden som var ovanligt trotsig idag. Jäkla hund.
Men dte var en skön start på dagen, även om träningsvärken i ben och rumpa inte alls har släppt, utan snarare blivit värre.

Tid: 62 min
Sträcka 5,85
Maxpuls: 158
Snittpuls: 112
Kaloriförbrukning: 383

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: