Slutspurt för Novemberutmaningen.

Bild 4Med bara fyra träningsdagar kvar börjar det bli dags för en spurt på de delar av Novemberutmaningen som jag ännu inte är klar med. Jag har 11 minuter i plankan och 58 armhävningar att fixa på dessa fyra dagar. Det är ganska många minuter i plankan framförallt.

63,3 /80 km
21 /15 träningspass
19 /30 min i plankan varav 11/10 på tårna
242 /300 armhävningar varav 10 /30 på tårna
3 /2 nya träningspass
3 /4 stretch/avslappnings/yoga etc pass
1 /1 träningspass längre än 100 min

Hur ser det ut för er?
Är det lugnt, eller får ni kämpa för att få ihop det nu på slutet?

Etiketter:

19 svar to “Slutspurt för Novemberutmaningen.”

 1. Time To Drop It Says:

  Jag känner mig faktiskt väldigt lugn… Det enda jag har kvar är 5min i planka, 50armhävningar, 1 omgång jagtid och 1avslappningspass. Känns kanon! Det enda som känns tråkigt är att utmaningen snart är slut, jag vill fortsätta iaf en månad till 😉

  • ÄtaTränaKämpa Says:

   Haha!
   Jag lovar attd et komme rkomma fler utmaningar framöve,r verkar ju vara många som har tyckt om att utmana sig själva.
   Vi får väl utvärdera när vi är klara och komma fram till vad nästa utmaning ska bestå utav! 🙂

 2. lillagrodden Says:

  Kommer inte klara utmaningen vilket känns riktigt riktigt surt =(. Har klarat de flesta av delarna men eftersom jag varit sjuk hela veckan och inte lär vara frisk nog att träna förren tidigast måndag så kommer jag inte hinna klart med plankan och armhävningarna. Allt annat var i mål redan innan denna veckan. Surt sa räven. Har gjort några min planka och några armhvningar trots sjukan men nä det går inte =( så där finns några kvar som inte blir gjorda. Så typiskt!

  Nåja det var en kanonbra utmaning och tänker belöna mig med min belöning ändå eftersom jag klarat allt annat och mer därtill :). Så jag är nöjd trots att det hade känts ännu bättre att klara alla momenten.

  • ÄtaTränaKämpa Says:

   Det är ju svårt om man blir sjuk, då måste man ju låta kroppen vila. Jag tycker att du ska vara jättenöjd med din insats!

 3. Alexandra Says:

  Det krävs kanske lite viljestyrka för att fixa det. Men ingenting är omöjligt. Och JA, JA för fler utmaningar. Det gör livet värt att leva att få tänja lite på gränserna.
  Bra jobbat alla som kämpar på!

 4. Beckis Says:

  Jag är färdig! Mitt sista avslappningspass klarade jag av i onsdags. Känner mig omåttligt stolt över mig själv, eftersom jag inte trodde att jag skulle klara det. Men där ser man att viljan kan försätta berg, eller vad heter det? Men jag kommer nog att fylla på lite in i det sista ändå, om inte den här jädra förkylningen vänder igen.

 5. Sofia Says:

  Har lite kvar men jag tror det kommer gå vägen i helgen. Plankan är något jag glömt bort lite, men jag kommer köra en spurt med det i helgen.

  • ÄtaTränaKämpa Says:

   Jag har också glömt bort plankan, kommer bli jobbigt att göra 9 minuter fördelade på idag och imorgon. phu.

 6. Camilla Says:

  Stöt på patrull i form av en envis förkylning, har 4 pass (inkl 2 nya) & 15km + många armhävningar och plankor kvar – ingen omöjlighet om man inte hade varit så snuvig och trött… men som det nu är kan jag i bästa fall promenera in några km till helgen (men jag kommer prioritera hälsan över utmaningen), armhävningar och plankorna borde nog funka men passen släpper jag. Synd för jag hade sett fram emot att ”tvingas” prov nått nytt – ska se till att prova på 2 nya pass i december istället! Å ge mig min belöning när jag är klar även om det hinner bli december!

  • ÄtaTränaKämpa Says:

   Vad tråkigt at du blivit sjuk, men det är ju bara att förlänga tiden lite så du hinner göra klart utmaningen! 🙂

 7. Running girl Says:

  Jag är i princip klar, har bara ett yoga/stretchpass kvar och en ny träningsform och sen hålla mig godisfri fram till på måndag så är jag i hamn.

  Om ni vill veta mer så läs här: http://runninggirlchallange.blogspot.com/2009/11/novemberutmaningen-snart-slut.html
  Där har jag gjort en sammanställning fram tills idag.

 8. Thea Says:

  För mig går det bra. Jag har kvar två träningstillfällen, 8 min planka, 30 st armhävningar, en avslappning och en må bra tid.
  Ingenting som jag inte ska klara av.

  Jag är för att köra fler utmaningar. Jättekul ju =).

 9. Anonym Says:

  Det blir en spurt nu! Jag har lite mer än 1 mil kvar + en avslappnings/stretch/yoga kvar 🙂 Men vi har ju morgondagen på oss så det ska inte vara nåra problem ! 😀

 10. Madde K Says:

  tyvärr gick det åt skogen för min del, men jag ser att du fixade det galant och gött för alla andra som också gjorde det! Jag får hoppas att jag är frisk och kry tills nästa gång 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: