En bra dag.

Jag menar. Starta dagen med BodyBalance på Sats Odenplan, ge kroppen 55 minuter att bara spänna, sträcka, stretcha och slappna av. Kroppen blir jätteglad = jag mår bra.

Att sedan, efter passet, få äta lunch på Coffeehouse by George med lillasyster och en av hennes vänner. Det fick bli en hälsotallrik med kyckling och Quinoa. Oerhört gott. God mat i gott sällskap = jag mår bra.

När jag kom hem efetr lunchen, stod min sambo och förberedde kvällens middag och jag åkte direkt till stallet. Min fina häst och jag trotsade duggregn och grå himmel och red ut i skogen. En timme i blandad teräng och i blandat tempo och jag och min häst var nog lika glada över att få komma ut. Ridturen var helt underbar och min häst var inte lika rädd för allt som hon varit de senaste gångerna. Glad och nöjd häst och mysig ridtur = jag mår bra.

image1604
(Gammal bild, men den passar ändå.)

Att sedan, lite små blöt och hungrig komma hem till mat som står på spisen, dukat bord och en underbar sambo. Det kan knappast bli bättre. God mat, gott sällskap och fantastiskt sambo = jag mår bra.

Och kvällen ska ägnas just denna underbara sambo, jag ska lägga ansiktsmask och vi ska se på film. Mysigt!

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: