Försovning och vägning..

Det känns som att inför varje PT-pass nuförtiden, så utbryter ett mindre kaos.
Likaså imorse, när min väckarklocka inte alls ringde klockan åtta, utan jag vaknade halv tio, en halvtimme innan mitt pass.

Det innebär några saker:
1. Jag hinner inte äta frukost innan passet, vilket inte alls är bra. att köra styrka och kondition utan frukost i magen är katastrof, jag har gjort det någon gång ch nästan svimmat efetr 20 minuter. Inte att rekommendera. Jag kan inte helle räta närmare än minst 1,5 timmar innan ett pass, helst två. Så jag fick slänga i mig en proteinshake och dte funkade bra, höll mig ohungrig hela passet, men kände mig inte spyfärdig för att jag hade mat i magen. Bra.

2. Jag hann inte med min måndagsritual med vägning, mätning och fotografering. Vägning hann jag dock med, och dte var ett positivt resultat, menjag tror att jag håller på det tills imorgon, när jag kan fota och mäta i lugn och ro. Varför jag inte kan fota och mäta nu, efetr mitt pass? Eftersom jag alltid har mätt oh fotat på morgonen, på tom mage, tror jag inte resultatet skulel bli helt rättvisande om jag skulle fota mig nu. Så, imorgon får ni alla siffror.

3. Jag vaknar stressad. Är inte det det värsta som finns? På vägen till gymmet fräste och morrade jag upprört och min stackars PT fick en och annan mordisk blick under passet när han tyckte att jag skulle göra vissa övningar, haha. Tur att han är van.

4. När jag kommer hem från passet så vet jag inte vilken måltid jag borde äta. Frukost halv tolv elelr lunch? Och om jag äter lunch, ska nästa mål mat var amiddag då? Eller frukost mitt på dagen och sen trycka in en lunch på efetrmiddagen och en lite senare middag? Efetrsom jag ska träna ikväll igen och mellan det ska möta upp en vän och ta en fika, så fick det bli frukost nu, lunch med vännen och middag efter träningspass två idag.

PHU!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: