Dagens tacksamhet:

  • Att se min mormor, lycklig och nöjd under hela kvällen ikväll värmde mitt hjärta oerhört. Hon har alzheimers och vissa dagar är livet en solskenshistoria, andra inte.. Men idag var hon lycklig. Och det sa hon efteråt också. Fina fina mormor.
  • Att jag orkar! Gud vad jag är tacksam över det. Jag orkar träna, jag orkar ta tre pass på raken, kroppen är glad och stark. Helt underbart.
  • Än en gång, att foten håller för allt mer belastning. Tänk när jag får börja springa igen! Hurra!
  • Att jag vägde mig imorse igen, av nyfikenhet efter det mystiska kilot och var MYCKET lättare än jag var på vägningen i lördags. Nu ligger ju en 6-rättersmiddag i min mage. Å andra sidan fick jag ju som sagt, tre pass avklarade idag. Så bra. Jag är väl helt enkelt tacksam över att dte går åt rätt håll. Vem vet, på måndag kanske det blir lite aktion på vågen. Vi kan väl hålla tummarna!
  • Att jaghar fått en helt sambo-fri natt. Ibland behöver man egentid. Ni vet, sätta på tv4 play och se på körslaget och mammas pojkar, samtidigt som jag surfar. Utan att behöva bry sig om att min kille vill se på sporten eller vad det nu kan vara som är intressantare än hjärndöd realityserie och underbar körsång. Ahhhh, sweet!

Godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: