”Jag älskar att cykla vilse.”

Man ska ju hinna träna också!

Söndagar är en klurig dag, gymmen stänger tidigt, det går nästan inga pass på eftermiddagen/kvällen och alltid har man ju något att göra. Med tanke på att den här dagen började med 9-bitars sushi så hamnade allt lite upp och ner. Middag redan klockan fyra. Bara en sån sak.

Så hörde jag mig själv lova att jag kunde ta kvällfodringen halv åtta-åtta i stallet, då jag egentligen borde suttit på ett svettigt gym och sett på ”Ensam mamma söker”, hur skulle jag nu få ihop det?

Jag tror iofs att jag redan innan hade sug på att göra något ute och vad fungerar med en ond fot? Jo, att cykla. Att cykla ute är så underbart, framförallt med en spännande ljudbok i öronen. Träningen blir naturligt varierad eftersom det kommer både upp och nerförsbackar. Så, det blir naturliga intervaller med pulstoppar. Jag tror jag är nyförälskad i min cykel, som för någon månad sedan fick en helservice och bytet av sadel har gjort susen för min rumpa.

Jag började med att cykla upp till stallet och fodra och gav mig sedan ut i stockholmsmörkret. Jag älskar att cykla ”vilse” så att jag har något skäl till att susa runt åt olika håll, för att liksom hitta hem. Så idag tog jag bara vägar jag aldrig cyklat förut. Hamnade i ett nybyggt radhusområde som jag inte hittade ut ur, jisses vad jag cyklade runt, runt runt.

Jag tycker om att se skyltar till förorter som inte ligger i närheten av mitt hem och cykla dit och tänka ”så får jag se hur jag ska hitta hem därifrån”. Dessutom är det underbart väder ute nu för att vara ute och träna. Kallt, så man inte svimmar av överhettning och så det biter i kinderna. man känner sig så frisk!
Ett tips är dock att inte glömma vantar, för när det  blir kallt så dör fingrarna typ.

Tid: 62 min
Sträcka: I lagom tid till novemberutmaningen gav min cykeldator upp ås jag vet inte hur långt jag har cyklat. Men jag vet att det är 2,7 km till stallet och en av sträckorna jag cyklade är 5 km. Så jag får helt enkelt låtsas att jag bara cyklade 7,7 km idag, när dte förmodligen var det dubbla. Men det gör inget.
Maxpuls: 175
Snittpuls: 136
Kaloriförbrukning: 632

Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: