Tre dagars tacksamhet.

Vad nu, ingen tacksamhet de senaste dagarna? Jodå, det är väl klart, men kvällarna har blvit sena och jag har somnat innan jag har hunnit. Så idag får det bli tacksamhet gånger tre.

 • Mamma är hemma! Tänk att oavsett hur gammal man blir så är ens mamma alltid ens mamma och man är alltid barn till sina föräldrar. Skönt att ha henne hemma.
 • Jag är tacksam att träningen känns så bra och rolig just nu trots att dne bir begränsad till vad min fot klarar av.
 • Jag längtar till novemberutmaningen! Det ska bli så roligt att sätta igång!
 • Jag är tacksam över att min häst är frisk och glad. Jag längtar efetr ridningen.
 • Jag är tacksam över att ha fått en hel del tid med mina vänner den här veckan och ikväll blir det ännu mer av den varan.
 • Jag är tacksam över att kläder börjar sitta löst. Även nyinköpta sådana. Två tröjor jag köpte från Gina för någon vecka sedan, i XL, börjar nu sitta lite väl öst, efter att varit tajta i början, Vadå, ska jag ha storlek Large!? WOW i sånt fall 😀
 • Jag är tacksam över att personer i min omgivning berättar för mig att de ser skillnad. När jag träffade min mamma igår så stirrade hon på min bröstkorg, elelr ja, de som sågs i urringningen på min tröja och ”Vad du ser annorlunda ut här”*pekar över nyckelbenen* och min syster svarade ”Det är för att hon gått ner så mycket i vikt.” 😀 Och jag kan hålla med mamma, för det har försvunnit mycket just på bröstkorgen/nyckelbenen.
 • Jag är så oerhört tacksam över att min fot inte klagar det minsta över dte som jag har utsatt den för senaste veckan. Crosstrainer och olika pass fungerar jättebra! Det komemr var alycka blandat med självmordstankar när jag kan börja springa igen. Lycka för att jag får komma igång ordentligt igen och självmordstankar för att dte kommer vara ås sjukt jobbigt nu när jag tappat så mycket konditon. Haha.
 • Jag är tacksam över att maten känns så bra, framförallt eftersom förra veckan kändes lite sådär. En liten detour och sen tilbaka på banan. Yes. Det är det jag måste lära mig att det går på automatik efter utsvävningar. Inget självömkande, inget bestraffande, bara tillbaka på banan.
 • Förut när jag gått ner lite i vikt, så har det alltid känts som om jag kan hålla det ett tag och sedan glider det ur mig. Men den här gången känns helt annorlunda. Jag VET att dte kommer gå. Jag VET att jag kommer nå mitt mål. Det får ta dne tid det tar och resan kommer givetvis inte vara spikrak, men jag vet vart jag är påväg. Mot målvikten. Den tryggheten är jag så oerhört tacksam över. Det finns inget ”ge upp”, det finns bara ”keep it up”.
 • Jag är tacksam över att jag faktiskt är så pass tränad som jag är. Skitsamma att jag är tung, jag tränar fasen mer än i stort sett alla jag känner. Jag har en stark kropp som jag har tränat upp för att orka det här, det är häftigt! Min kropp orkar att göra allt jag gör med 108 kilo, tänk hur det kommer kännas när jag är 30 kilo lättare. Jag längtar efetr den känslan men är ändå glad över känslan i min kropp just nu.
 • Jag kan gråta nu, i så många år kund ejag inte gråta. Men jag gråta över saker som gör ont, vilket gör att det får komma ut och inte behöver bygga bo inom mig. jag kan prata om saker som gör ont med personer i min närhet och gråta över det. Det är en så pass stor sak och jag vet att jag inte skulle klara det här, utan den nyckeln. Kan man vara annat än tacksam? 🙂
 • Jag är tacksam över att jag än så länge inte blivit allvarligt sjuk/blivit frisk snabbt den här hösten. Jag har kunnat komma igång snabbt när jag känt av lite förkylning elelr som med urinvägsinfektionen. Många runt omkring mig har varit sjuka och mått dåligt flera veckor. men inte jag. Jag är gjord av stål!! (Haha, peppar peppar..)
 • Jag är tacksam över att min hy har blivit bättre. Ett tag var den väldigt ojämn och jag fick finnar i ansiktet, inte alls roligt. Nu verkar det vara mer balans och det är verkligen skönt för självkänslan.
 • Jag mår bra. Tacksamhet är fantastiskt!

 

Etiketter:

3 svar to “Tre dagars tacksamhet.”

 1. Running girl Says:

  Jag längtar också tills novemberutmaningen börjar. Bara en dag kvar nu. 🙂
  Sen tänkte jag på det du skrev om att börja med löpningen igen. Jag tror inte det kommer vara så hemskt, du har ju gått ner några kilo till så det borde bli lite lättare. Du får bara se det som om du börjar om från början igen. Jag har gjort så, börjat från början igen. Jag fick en stressfraktur och fick lov att vila 8 veckor från löpningen.
  Nu kan jag springa 9 min i intervaller om 3 min. Nästa vecka ska jag se om jag kan öka till 12 min i intervaller om 4 min.

  • ÄtaTränaKämpa Says:

   Du har ng rätt, det är ju bara så svårt att ”börja om” jag vill helst köra samm asträcka och samma tempo som sist, emn behöver lära mig att ta det lugnt. Hur är dte med din skada?

 2. Elin Says:

  Hej

  Snygg blogg du har! Gå gärna in på min blogg och läs, jag skriver om hudvård och mycket annat. Om du har problem med acne då och då har ACO nyligen släppt en serie som heter ACO Spotless – supereffektivt! Finns på Apoteket.

  Bästa, Elin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: