Träna träna träna och besväret med att duscha..

Det är så skönt att få in träningen under dagen, och  ha kvällen fri sedan.
Jag tycker även att det är lite bökigt med allt detta duschand eom man tränar sent. Jag gillar inte att gå och lägga mig nyduschad, det låter måhända konstigt, framförallt eftersom många som jag känner alltid duschar innan de går och lägger sig, för att de gillar det.

Jag har jobbigt hår. Det är inte så jättelångt, men en bit nedanför axlarna och lockigt. För att det ska se någorlunda bra ut måste det självtorka. Om det inte får självtorka så får jag en fluffig, fruktansvärd frisyr, istället för mina korkskruvar. Men när jag har sovit på mitt hår förlorar det en hel del av sin form. Alltid innan jag ska göra något och vill vara fin i håret, måste jag duscha och låta håret självtorka, även om jag har bråttom, eller inte ens behöver duscha egentligen. Låter det kul? Nä.

Därför drar jag mig för att duscha om jag inte måste, för mtt hår tar mer än en timme att torka.

Haha, när jag läser det här, inser jag att det låter väldigt märkligt. Men jag drar mig från att bli blöt och blöta ner håret. Men ni behöver inte oroa er, jag (egentligen min sambo) tvingar mig att duscha även om jag inte vill, när jag har tränat. Men ibland går det några timmar emellan (uuuusch).

Men, att träna på dagen, gör att man kan duscha och sen är man ”färdig” inför kvällen. Mycket skönt!

Dagens träning:
Cykling t/r gymmet: 10 min
Uppvärmning crosstrainer: 5 min
Shape: 55 min
Crosstrainer: 20 min

Det var ett väldigt bra shape-pass. Jag är stark. Men jag är inte funktionellt stark. Vad gör det att man kan göra tunga benpress, om man inte kan balansera sin egen kroppsvikt bra i knäböj, exempelvis. Ledaren på passet är helt super också, har ni vägarna förbi Sundbyberg vid lunch nästa fredag så ses vi där!

Etiketter: , , , ,

3 svar to “Träna träna träna och besväret med att duscha..”

 1. Sofia Says:

  Håller med dig fullständigt att när det gäller duschandet. Har också lockigt tjock hår som tar väldigt långt tid på sig att bli torrt.

 2. Malin Says:

  Har exakt samma problem när det gäller håret. Vilket har gjort att jag aldrig tvättar håret på kvällen utan endast duschar kroppen.

 3. Beckis Says:

  Jag vet hur det är. Mitt hår tar en halv dag att torka och fönar jag så ser det inte klokt ut. Så jag drar mig för att tvätta håret fram för allt. Det är nästan ingen idé att göra det efter kl. 18 om jag måste gå och lägga mig kl. 22.

  Jag är också imponerad av mina armhävningar och planka. Det var visserligen på knäna och inte i följd, men ändå. Lär få betala för det imorgon med rejäl träningsvärk skulle jag tro… Men jag måste se till att ligga lite för nu ifall jag blir sjuk senare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: