Müsli-”bak”.

Jag äter ju müsli varje morgon och jag tycker att de flesta müslisorter är ganska trista.
Därför brukar jag göra min egen müsli med en bas av Saltå Kvarns Basmüsli.

Sen brukar jag ha i torkade bär. Men bara bär som nte är sötade, med reservation för tranbär, som brukar vara sötade med ananasjuice. Idag blev det incabär, gojibär, blåbär, tranbär och några mullbär.
Sen rostar jag nötter för att ha i. Alla olika typer av nötter, naturella.

20091014886

Sen blandar jag det hela så att det är lagom mycket av varje i müslin. Lite linfrön och psylliumfrön brukar också hitta ner i blandningen. Så gott! Dessutom är det väldigt skönt att veta exakt vad som finns i det man äter och det vet jag med denna müsli.

20091014883

Etiketter:

Ett svar to “Müsli-”bak”.”

  1. kill calories Says:

    MUMS, vad gott det såg ut! Undrar om man skulle orka fixa det själv. Kanske, hmm…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: