Dagens middag: Mörad kalkonfilé med palsternackspuré.

20091014887Ja, ni hör ju rubriken.
Herregud vad gott det var!

Min mamma kom hit för någon dag sedan och hade varit förbi Ingelstads Kalkon och köpt mörade kalkonfiléer åt oss, gulle hon!
Så idag slog vi slag i saken. Min sambo sa att han ville testa att göra palsternackspuré och följde det här receptet.

Det blev fantastiskt gott, ni måste prova!

Etiketter:

3 svar to “Dagens middag: Mörad kalkonfilé med palsternackspuré.”

  1. Rebecca Says:

    Vad kul att du tyckte om det. Palsternackspurén var den som fick mig att börja älska alla möjliga rotfrukter.

  2. Mikaela Says:

    Palsternacka har en otroligt mild och ändå egen smak, en favorit och bra ersättning till potatis! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: