Utvärdering av vecka 8.

Ja, vad ska vi säga om den här evckan. Vecka åtta. Nu har jag alltså hållit på i 8 veckor.
Den här veckan har varit väldigt bra ur träningssynpunkt. Jag testade ett nytt pass (SatsCykling) och en ny anläggning (Sats Hornstull). Jag förlängde många av mina pass, för att lite kompensera att jag inte längre kan ta promenader/springa.
Mer och mer saknar jag löpandet. Det är vidrigt jobbigt och samtidigt fyller det mig med en energi och stillhet, samtidigt, som jag inte ritkigt får från annan träning. Löpning är så fritt. Mankan hålla på en kort stund eller länge. När som helst, var som helst.

Den här veckan har det varit lite mer upp och ner med maten. Jag skulle, med veckan i backspegeln, inte säga att jag på något vis ”missskött” eller ”misslyckats” med maten. Men jag har varit dålig på att följa en av mina grundregler, äta tills jag är nöjd, inte mer. Vad beror det på? Flera olika saker vid flera olika tillfällen. Jag har varit oerhört trött med långa dagar. Jag har varit stressad vissa måltider, jaghar ätit med personer som triggar gamla vanor. Osv.

Det är intressant att se tillbaka och kunna se varför det var jobbigt där och varför dte var jobbigt då. Syna mina mönster i sömmarna.

Vad jag tror om imorgon vet jag inte. Det känns lite som om jag står och stampar. Kroppen känns pendlande, ena dagen ser jag förändringar i spegeln och känner dem i kroppen. Andra dagar känner jag mig svullen och ”trög”.

Sen är det väl så at när man drar igång ett projekt, så är det så roligt, man är jättemotiverad och inspirerad. Sen kommer vardagen ikapp. Vilket inte är dåligt, det är nödvändigt. Men det är då man måste hålla fokus och samtidigt inse att man ska leva samtidigt som man ska gå ner i vikt. Man kan inte vara manisk. Men då blir resultaten på vågen lite mindre, med mindre resultat så minskar motivationen. Det är en svår balansgång!

Inte för att jag på något vis känner mig omotiverad, jag vill bara komma under 100 kg, nu! Sen att jag har nästan 10 kilo dit, det är en annan historia, tänk den dagen vågen stannar på något tvåsiffrigt…ååh!

För att sammanfatta:
en vecka mitt i livet, lite upp, lite ner, men jag har kämpat på och tränat och kämpat…och tränat!
8 timmars träning har dte blivit, med två vilodagar.

Måndag: Simning 3 km, 85 min.

Tisdag: Styrketräning PT 50 min, Cykling 41 min

Onsdag: VILA

Torsdag: Cykling 55 min, Simning 35 min

Fredag: SatsCykling 25 min, SatsCore 30 min, Cykling 40 min

Lördag: VILA

Söndag: Cykling 120 min.

Etiketter:

2 svar to “Utvärdering av vecka 8.”

  1. Beckis Says:

    Det går säkert bättre för dig på vägningen imorgon än vad det kommer göra för mig =D. Bra jobbat den här veckan! Keep up the good work!

  2. Linda Says:

    Kämpa på! Mycket bättre att ligga lite över vad man kanske tänkt än att gå tillb till gamla vanor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: