Utvärdering av vecka 5.

Jag har fortfarande väldigt ont i min vänstra fotled och vad som är än värre är att jag hostar ochhar ont i halsen. Känns det inte bättre imorgon måste jag ställa in träningen imorgon, vilket känns jättetråkigt.

Nåja, det är inte hela världen.

Dte blev en lugn promenad idag med hästen, för att röra försiktiogt på alla ömma muskler och den ömma fotleden. när man rör på dne är dte okej, men så fort den blir stel så värker det. Ett ganska solklart fall av överansträngning.

Hur ska vi summera den här veckan?
Veckan har känts ganska stabil, trots mens, sambo på annan ort och allmänt låga känslor i början av veckan så tycker jag att dte har gått bra! Träningen har varit ritkigt bra den här veckan, något annat kan man inte säga. Att avsoluta veckan med att springa ett halvmarathon bevisar bara för mig själv hur långt jag faktiskt har kommit på min väg att förändra livsstil, förändra kroppsstorlek och förändra självbild.

Maten då? Den här veckan har jag ätit godis, en efterrätt igår som inte var av denna världen och jag har ätit ute 3 kvällar. Det gör att jag är ite nervös inför morgondagens vägning. Jag tycker att jag känne rmig lättare, men kommer det synas på vågen? På måttbandet?

Med mitt löfte att inte smygväga mig, så kan jag inte testväga mig heller, så jag får gott vänta tills imorgon för att se, det kan vara hur som helst.

Annars när det gäller maten så får jag pasa så att storlekarna inte sakta men säkert smyger upp och blir större igen, ögonmåttet kan vara bedrägligt.

5 av veckans dagar och sammanlagt 8h och 11 min tränades det. Det är verkligen något att vara nöjd och stolt över!

Måndag: SatsAfro 55 min, Cykling 20 min

Tisdag: VILA

Onsdag: Cykel 15 min, Streetdance 55 min

Torsdag: Promenad 25 min, Cykel 10 min, uppvärmningsjogg 5 min, PT-Styrketräning 55 min, Jogg 3 km 23 min

Fredag: VILA

Lördag: Jogg 21 km, 2 h 43 min (!!!)

Söndag: Promenad 30 min

Imorgon får vi se ”domen”, om veckans vedermödor har varit tillräckliga, jag hoppas det! (Dte blir nervösare och nervösare inför varje vägning!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: