Vilodagarnas vilodag.

Idag har jag haft relativt fullt upp, men jag har inte rört på mig överdrivet mycket.
Dock så har jag ätit en fantastiskt god middag på en fin restaurang, som inte var direkt nyttig, men jag åt tills jag var nöjd och kände inget behov av att äta upp hela portionen. Det om något är en bedrift, duktiga jag!https://i2.wp.com/www.netxtra.se/images/ProductImage.aspx

Sen var jag och killen på bio, vi såg, några månader efter alla andra, ”Sommaren med Göran”. Den var väl precis som jag trodde den skule vara, söt och rolig, men inte fantastisk på något vis. Till bion var jag så extremt sugen på något sött och hittade en liten tablettask med PimPim, små söta hallonbåtar. 20 gram räckte gott och väl för att täcka mitt sötbehov.

Imorgon är en lite dystrare dag, då den inleds med en begravning utav en äldre familjemedlem som hastigt gick bort för två veckor sedan. Men livet är ju sådant. Ena dagen fullt med liv och glädje och andra dagen kan döden stå på lur. Det påminner mig bara än mer om hur viktigt det är att ta hand om sig, sin hälsa och att ta vara på de dagar man har här på jorden. Man kan aldrig ta något för givet.

Ni är några stycken som är in här och läser varje dag, men det vore roligt och veta lite me rom er. Skriv jättegärna en kommentar när ni kikar förbi, det uppskattar jag oerhört.
Dags att sova, imorgon är en annan dag.
Jag avslutar detta lite rörigare inlägg med ett favoritcitat som man kan applicera på viktnedgång eller vad som helst och  som jag tycker är mycket tankvärt.

”Oavsett om du tror att du kan, eller tror att du inte kan, så har du rätt.” -Henry Ford

4 svar to “Vilodagarnas vilodag.”

 1. ceed70 Says:

  Hej!
  Har precis hittat din blogg… har inte hunnit läsa så mycket men att vi har liknande problem som vi vill åtgärda =)…

  Lycka till och jag tittar in igen hälsningar Cee

  • ÄtaTränaKämpa Says:

   Tack!
   Och lycka till till dig med, skriv gärna och berätta hur dte går när du tittar in igen! 🙂

 2. Madde K Says:

  Hej 🙂 hittade din blogg för några dagar sen och blev intresserad, jag tror definitvt på att du kan nå ditt mål! Själv har jag gått ner 10 kilo sen förra sommaren och även om jag aldrig varit kraftigt överviktig så mår jag mkt bättre nu. Vill man så kan man. Jag är väldigt intresserad av en hälsosam livsstil så jag gillar att läsa bloggar som handlar om hälsa och träning. I believe in you girl!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: