Inför vecka 1.

Imorgon är den första officiella invägningen.
Det här är långt ifrån starten på min viktnedgång, det är kanske mera en kick off inför hösten för att få igång viktnedgången igen.

Ge den en rivstart och sedan gasa i nerförsbacken.
Min pojkvän gillar inte tanken med att fläka ut sitt liv inför helt okända människor på intenet. Än värre, att fläka ut sina problem.
Jag kan förstå honom och har därför valt att låta bloggen vara ganska anonym, men jag gillar att dela mina tankar och svårigheter med andra och då också få stöd, peppning samt någon som håller en i örat när man börjar slarva eller inte direkt reser sig efter en motgång.

Det är lite det den här bloggen ska få vara för mig hoppas jag. Stöd, peppning, motivationshöjare och en rejäl spark i röven de gången då lusten bara avtar.

Imorgon är det alltså min första officiella invägning. Läskigt.
Inte för att det kommer ramla in några hundra besökare på bloggen för att sensationsartat läsa de tre-siffriga talet som min våg kommer, domedagsartat, basunera ut att jag väger. Men det är bara grejen att som överviktig så är allt som handlar om vikt väldigt känsligt. Mat, vikt, träning. Det är känsliga bitar. Inget man delar med vem som helst. Vilket jag nu ska göra imorgon.
Inte ens min pojkvän vet vad jag väger.

Men imorgon alltså.
Då kommer mått, vikt och förhoppningsvis dagsfärska bilder.

Jag har som mest vägt 133 kg.

Hundratrettiotre kilon.

Det är ganska många, milt uttryckt.
Men det var för många år sedan och nu väger jag någonstans runt 115 kg.
Så jag har redan gjort ett bra jobb, det får jag faktiskt ta och ge mig.
Till mina 180 cm så är en målvikt runt 80 kilo vad jag har tänkt mig.

Imorgon kommer jag veta exakt vad jag väger, med mens dessutom, så det kan vara en hel del mer än 115. Men jag har alltså ungefär 35 kilo att gå ner. Och när jag har nått 80 kilo. Då har jag gått ner 53 kilo sammanlagt. Ganska tufft.

Det kan bli en intressant resa det här och jag hoppas att ni blir några stycken som känner för att peppa och uppmuntra mig framöver.

För jag är helt inställd på att Äta – bra, nyttigt, gott och lagom mycket. Träna – hårt, roligt, mycket och varierande. Samt Kämpa när det känns tungt och motivationen tryter.

Det lovar jag mig, er och varför inte typ Gud?!

Etiketter: , ,

2 svar to “Inför vecka 1.”

  1. Christina Says:

    Hej!

    Vad du har lyckats. Jag vill absolut delta i marsutmaningen. Kanske det är precis det här som behövs för att det skall börja bli resultat. Jag har försökt länge men det borde bli lättare om man är många. Hur gör man för att delta?

    • ÄtaTränaKämpa Says:

      Bara genom att skriva här att du vill vara, så är du med! Har du en blogg så får du gärna skriva ett inlägg på den om utmaningen, annars får du hålla os suppdaterade här på bloggen om hur dte går. Varje söndag avger vi rapport! 🙂 Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: